VOORWAARDEN

ACTIE! Elke bestelling die dit Pinksterweekend wordt geplaatst, krijgt een extra stukje Texelse kruidenkaas opgestuurd. Deze actie loopt tot en met 1 juni 2020.


LEVERING

- Texelse bestellingen worden maandag tot en met zaterdag tussen 16:00 en 17:00 rondgebracht. Hiervoor dient de bestelling voor 14:00 geplaatst te zijn. Om hier gebruik van te maken, vinkt u 'Bezorging (Texel)' aan op de betaalpagina.

- Overkantse bestellingen, die geplaatst zijn op werkdagen tot 14:00 uur, worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL. U krijgt een Track & Trace code opgestuurd zodat u uw zending kunt volgen.

- Internationale bestellingen (BE/DE/IT) worden binnen 3 werkdagen verwerkt en verzonden.TEXELSE KAASPAKKETTEN

- Onze kaaspakketten worden als brievenbuspakket verzonden en zijn inclusief verzendkosten. Vink hiervoor 'Bezorging (Texel)' aan.

- U kunt zelf een pakket met kaasschijfjes samenstellen op de productenpagina's van onze Rookkaas, Zacht & smeuïge kaas, en de Sterk gerijpte kaas. De normale verzendkosten zijn hierbij van toepassing. Er gelden de volgende voorwaarden:

  • Een bestelling van maximaal 5 kaasschijfjes krijgt een extra stukje kaas
  • Een bestelling van minimaal 6 kaasschijfjes en/of een regulier uitsnij stuk, verzenden we op de normale verzendmethode

CONTACT

Neem contact met ons op met het onderstaande formulier als u een vraag, suggestie of opmerking heeft. Daarnaast kunt u ook een zakelijke afname aanvragen via dit formulier.


VERZENDKOSTEN

- Texelse bestellingen komen we, ten tijde van de Corona-crisis, kosteloos bezorgen.

- Het standaard verzendtarief voor Overkantse bestellingen is € 6,00.

- Het standaard verzendtarief voor BE en DE is € 9,15

- Het standaard verzendtarief voor IT is €13,50

- Neem contact met ons op als u zakelijke afname wil doen