Spelregels

ACTIE!  Bij een bestelling vanaf 75 €, krijgt u een geschenkkaasje cadeau. Het blijft een verrassing welke smaak u krijgt opgestuurd.

Deze actie geldt ten minste t/m 6 april 2020.


Leveringsvoorwaarden

- Texelse bestellingen worden maandag tot en met zaterdag tussen 16:00 en 17:00 rondgebracht. Hiervoor dient de bestelling voor 14:00 geplaatst te zijn. Om hier gebruik van te maken, vinkt u 'Bezorging (Texel)' aan op de betaalpagina.

- Overkantse bestellingen, die geplaatst zijn op werkdagen tot 14:00 uur, worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL. U krijgt een Track & Trace code opgestuurd zodat u uw zending kunt volgen.

- Internationale bestellingen (BE/DE) worden binnen 3 werkdagen verwerkt en verzonden.Kaaspakketten en kaasschijfjes

- Onze kaaspakketten worden als brievenbuspakket verzonden en zijn inclusief verzendkosten.

- U kunt zelf een pakket met kaasschijfjes samenstellen op de productenpagina's van onze Rookkaas, Zacht & smeuïge kaas, en de Sterk gerijpte kaas. De normale verzendkosten zijn hierbij van toepassing. Er gelden de volgende voorwaarden:

  • Een bestelling van maximaal 5 kaasschijfjes krijgt een extra stukje kaas
  • Een bestelling van minimaal 6 kaasschijfjes en/of een regulier uitsnij stuk, verzenden we op de normale verzendmethode

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op met het onderstaande formulier als u een vraag, suggestie of opmerking heeft. Daarnaast kunt u ook een zakelijke afname aanvragen via dit formulier.


Verzendkosten

- Texelse bestellingen komen we, ten tijde van de Corona-crisis, kosteloos bezorgen.

- Het standaard verzendtarief voor Overkantse bestellingen is €6,00.

- Het standaard verzendtarief voor BE en DE is €9,15

- Neem contact met ons op als u zakelijke afname wil doen